Custom Firmware CFW Vondroid Zopo C2 1.2.x 1.2.4

CFW Vondroid Zopo C2 1.2.x


Remove Advertisements
Remove Advertisements
  1. Ribut Saja

    Ribut Saja Member

    Posts:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    2
    Location:
    Yogyakarta
    Phone:
    Zopo ZP980
    hi, i'm still on 1.2.2 version...i have two question
    1. how can i push things over ADB. the adb on my mac hangs everytime i type "adb root" or "adb remount"
    2. the SIM card slot 2 can't connect to 3G (HSDPA) service. I could get HSDPA on my slot 2 using other roms...

    but so far, this is the best ROM I've ever tried on my ZP980 16GB ROM (B revision)
    thank you
     
  2. Tuen

    Tuen Staff Member Administrator

    Posts:
    4,813
    Likes Received:
    511
    Trophy Points:
    67
    Location:
    Sint-Niklaas - Belgium
    Tablet:
    See Signature
    Phone:
    See Signature
    The modem is already in the latest firmware


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2
     
  3. pavlusha112

    pavlusha112 Member

    Posts:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ukraine, Kherson
    Phone:
    Zopo c2 4G
    Now I try to install a new version of the CFW Vondroid Zopo C2 1.2.x 1.2.4
    On Zopo C2 4g
    After the firmware will report the result
     
  4. pavlusha112

    pavlusha112 Member

    Posts:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ukraine, Kherson
    Phone:
    Zopo c2 4G
    Flash was successful! The smartphone works, now make screenshots and check in antutu.
    Screenshot_2012-01-01-01-00-33.png Screenshot_2013-08-26-12-53-26.png Screenshot_2013-08-26-12-54-12.png Screenshot_2013-08-26-12-55-32.png Screenshot_2013-08-26-13-20-13.png Screenshot_2013-08-26-13-20-26.png Screenshot_2013-08-26-13-20-33.png
    Screenshot_2012-01-01-01-00-33.png Screenshot_2013-08-26-13-16-04.png Screenshot_2013-08-26-13-17-00.png Screenshot_2013-08-26-13-17-52.png Screenshot_2013-08-26-13-17-58.png Screenshot_2013-08-26-13-19-57.png
     

    Attached Files:

    Last edited: Aug 26, 2013
  5. Jolufa

    Jolufa Member

    Posts:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Salto, Uruguay
    Phone:
    ZOPO C2 "B" 4Gb
    Yes, I know. I like only the modem for use in LEWA ROM.
    Thank you.

     
  6. Tuen

    Tuen Staff Member Administrator

    Posts:
    4,813
    Likes Received:
    511
    Trophy Points:
    67
    Location:
    Sint-Niklaas - Belgium
    Tablet:
    See Signature
    Phone:
    See Signature
    Atm no access to my pc with the files.. Next week i can maybe on the pc and i can send it. Let me know next week before i forget.

    edit, i've copy it from the phone
    unpack the zip (you will have a img file) and put them in /system/etc/firmware
     

    Attached Files:

    Last edited: Aug 26, 2013
    dzuddiyn likes this.
  7. Jolufa

    Jolufa Member

    Posts:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Salto, Uruguay
    Phone:
    ZOPO C2 "B" 4Gb
    Thank you bro!
    Best regards. :)

     
  8. Boros

    Boros Member

    Posts:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Felsopakony, Pest, Hungary
    Hi.
    Does somebody kindly answer if I can upgrade from 1.2.2 to 1.2.4 without any loss of my apps and settings?
    Thanks in advance.
     
  9. Tuen

    Tuen Staff Member Administrator

    Posts:
    4,813
    Likes Received:
    511
    Trophy Points:
    67
    Location:
    Sint-Niklaas - Belgium
    Tablet:
    See Signature
    Phone:
    See Signature
    From 1.22 to 1.23 it is possible, but 1.22 to 1.24 or 1.22 to 1.23 it is not possible because the internal storage will be expand and the file encryption will be different.


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2
     
  10. Boros

    Boros Member

    Posts:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Felsopakony, Pest, Hungary
    Thanks. So I'll need some risky backup :(
     
  11. festeves

    festeves Member

    Posts:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This rom "CFW Vondroid Zopo C2 1.2.x 1.2.4" supports the portuguese language?
     
  12. Haiwepa

    Haiwepa Supporter Member

    Posts:
    8
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    2
    Phone:
    zopo C2 platinum black 16gb
    Hi, i've just flash the V1.24 in my C2 platinum 16gb, but without the EBR1 and EBR2, and it's working well. Thanks for your rom.
     
  13. Tuen

    Tuen Staff Member Administrator

    Posts:
    4,813
    Likes Received:
    511
    Trophy Points:
    67
    Location:
    Sint-Niklaas - Belgium
    Tablet:
    See Signature
    Phone:
    See Signature
    I see portugeese in the settings

    uploadfromtaptalk1377794932493.jpg

    Sent from my C2 using Tapatalk 4 Beta

    ya, that also possible, but you don't have larger internal storage size.
     
    Last edited: Aug 29, 2013
  14. Haiwepa

    Haiwepa Supporter Member

    Posts:
    8
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    2
    Phone:
    zopo C2 platinum black 16gb
  15. Tuen

    Tuen Staff Member Administrator

    Posts:
    4,813
    Likes Received:
    511
    Trophy Points:
    67
    Location:
    Sint-Niklaas - Belgium
    Tablet:
    See Signature
    Phone:
    See Signature
  16. ResoluteComa

    ResoluteComa Member

    Posts:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Exeter
    Phone:
    Zopo c2 (zp980 rom)
    Check with your network first, asking them to resend the mms and data settings might help or just input them manually and make sure they're correct. I had to.
     
  17. hardkeyboard

    hardkeyboard Member

    Posts:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Tablet:
    XX
    Phone:
    XX
    Hi people!
    Will this rom work on Zopo C2 ZP980 Ultimate 2G RAM/ 32G 5" IPS + FHD+ Gorilla Glass 2 MTK6589T 13MP Black?
    I understand that i'll not need the 2.49gb patch, but i can format the card and have the problem resolved?
     
  18. Tuen

    Tuen Staff Member Administrator

    Posts:
    4,813
    Likes Received:
    511
    Trophy Points:
    67
    Location:
    Sint-Niklaas - Belgium
    Tablet:
    See Signature
    Phone:
    See Signature
    2,49gb is the internal storage size and then you have around 12GB for sd storage
    default it is something like 1GB internal storage and 13GB sd storage
    on the 16GB version phone
     
  19. hardkeyboard

    hardkeyboard Member

    Posts:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Tablet:
    XX
    Phone:
    XX
    Ok, but i have the 2gb/32Gb version, the zopo zp980 ultimate. Do i need the 2,49Gb, or i can do like
    Haiwepa said:
    Hi, i've just flash the V1.24 in my C2 platinum 16gb, but without the EBR1 and EBR2, and it's working well. Thanks for your rom.
    ya, that also possible, but you don't have larger internal storage size.
     
  20. Haiwepa

    Haiwepa Supporter Member

    Posts:
    8
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    2
    Phone:
    zopo C2 platinum black 16gb
    Well, Hardkeyboard, as you 've got a 2/32Gb, and the fact that the rom is for 16Gb, i suggest you to not flash the EBR1&2 with you're model.
     
Remove Advertisements